bakery

Bakery

Brød med omtanke

 

 

I Lantz Bageri arbejder vi med, at udvikle nye og spændende nordiske brød varianter. Vi fordyber os
gerne i kornet for, at opleve de forskellige nuancer, det nordiske korn byder på.

Vi bruger naturligvis hovedsageligt nordiske produkter – gerne fra lokale producenter.

icon_bakery

VI HÆVER STANDARDEN

 

Smagen er i centrum. Vi hæver ikke kun standarden for god kvalitet. En række nye, spændende opskrifter og lækre smagssammensætninger gør vores sortiment til en helt igennem anderledes oplevelse for dine gæster.

Når surdej erstatter gær, finder brødet sin egen form, og smagen holder længere. Hos Bakery By Lantz tager brød den tid, godt brød tager. Skal det have karakter, må det hæve under lave temperaturer. Tålmodigheden betaler sig i form af brød med smag, styrke og en ekstra lang holdbarhed, og kærligheden er til at tage og føle på.

GOURMET WIENERBRØD

 

Gourmet wienerbrød laves fra bunden, helt uden krummelure.

Vores innovative tilgang til sammensætning af råvarer, kombineret med vores nordiske inspiration, har skabt et sortiment, der er særdeles velsmagende.

Vores nye, spændende tilgang til wienerbrød, har hævet standarden indenfor dansk wienerbrød.

EN NY GENERATION AF BRØD

 

Vi har med MÆT udviklet nogle helt nye produkter, der har masser af historie, sjæl og smag. Produkterne er baseret på gode, gamle kornsorter, der er produceret lokalt, og som giver god smag og godt med næring.

Ved at vælge nordisk korn, fravælger vi brugen af stråforkorter og round-up på markerne. Det betyder at kornet – og dermed melet – har et bedre næringsindhold, bedre bageevne og mere smag.

Alt sammen noget, der giver et mere smagfuldt og sundt brød.

De primære kornsorter er fuldkornshvede, speltmel og rugmel, og i mindre grad sorter som emmer og byg.

icon_white
icon_white
icon_white