header_event

Event

Erfaring & Grundighed

 

 

Den spektakulære produktlancering, den højstemte prisoverrækkelse,
årtiets firmafest eller middagen – som dine kunder taler om endnu.

icon_serving

Event som en scene

 

Tænk på en event som en scene, der kan strækkes og bøjes, som du vil have det. I tidens løb har vi lagt ryg til lidt af hvert fra snelandskab til eventyrslot, flyvemaskine og nyudsprunget birkeskov. Misundelsesværdige arrangementer som kunder og medarbejdere vil huske lang tid fremover. Det er kombinationen af alle faktorerne der i samspil skaber den perfekte event. Vi har den nødvendige erfaring til at skabe succes.

Gastronomiske Oplevelser

 

For Lantz er der i princippet ingen begrænsninger. Vi har allerede lagt hus til et væld af arrangementer, hvor fællesnævneren har været gastronomi og oplevelser i omgivelser der gør indtryk. Har du brug for at outsource hele arrangementet, så tager vi fat med opsmøgede ærmer eller har du selv alle ideerne – så leverer vi teamet der kan hjælpe dig med at føre dem ud i livet.

Catering med faglig indsigt

 

Lantz leverer kulinariske oplevelser uanset adressen. Er du glad for vores mad, bringer vi hen, hvor du ønsker. Er du glad for vores gastronomiske koncept, og har lyst til at holde arrangementet. Vi deler ud af viden, erfaring og netværk, og hjælper dig med at gennemføre hele arrangementet. Vi har den fornødne faglige indsigt og kan håndtere både enkle og komplicerede opgaver inden for catering. Det betyder, at vi tager ansvar, involverer os og løfter catering op på et højt gastronomisk plan, mens du nyder friheden som gæst.