lantz_contact
by-lantz---bakery---cornfield4

Faglig viden og inspirationen nordisk

Lantz kombinerer omhu, kvalitet og sanselige smagsoplevelser med faglig viden og en ubetinget kærlighed til det nordiske køkken og ikke mindst de nordiske ingredienser.

Den nordiske tankegang, det gode håndværk og nytænkning er grundstenene i Lantz vision om at skabe unikke og gode smagsoplevelser, både til vores egen virksomhed, men også til din. Vi samarbejder med nogle af de bedste producenter for at skabe de mest unikke produkter.

Frank Lantz er manden bag Lantz. Siden 1994 har hans hjertet banket for gastronomi, økologi og god smag. I mange år har Frank Lantz arbejdet i de bedste restaurantionskøkkener, og stået bag nogle af de mest innovative fødevarekoncepter, hvilket har givet en faglig brede, og alsidig erfaring indenfor restaurations- og fødevarebranche. I dag står Lantz bag virksomhederne By Lantz, Lantz Event Catering, Lantz Food, Lantz Food Innovations og BakeOffGroup.

Omtanke & respekt for naturen

Naturlig omtanke handler om at skabe den bedste mad med et minimalt forbrug af energi og den største omtanke for vor miljø.

Vi bestræber os på at al produktion foregår med behørig respekt for natur og omgivelser. Vi bekender os til den bæredygtige tankegang, og hvor det er muligt, har det naturlige valg førsteprioritet.

Vi bestræber os også på at tage vare på miljøet ved at minimere transporten  ved at vælge nære leverandører og ved at samle vores egne leverancer i så få “afgange” som muligt.

by-lantz---image---sheeps

Friske råvarer

Vi bruger helst årstidens friske råvarer, og er af den overbevisning, at vi i Danmark og Norden har nogle af de bedste og mest velsmagende råvarer, og bruger så vidt muligt kun lokale råvarer

Vi gør, hvad vi kan for at sikre, at vores råvare er dyrket under gode forhold. Da vi, uanset om vi fremstiller eller fremskaffer råvarerne, er afhængige af de leverandører og råvare, vi vælger.

Tænker de som os? Kan de leve op til vores høje krav? Er de etisk ansvarlige? Tænker de virkelig på naturen, eller er det bare noget, de siger? Dette er nogle af de spørgsmål vi stille os selv, og kommende leverandører, for at sikre at vi har de bedste leverandører.

Emballage

Lantz bruger kun emballage med minimal miljøbelastning. Vi har en holdning til vores emballage, og benytter kun pap og papir fra FSC- og PEFC-certificerede skove.

Plastemballagen er så vidt muligt lavet af plasttypen PLA, som er biologisk nedbrydeligt, og som af mikroorganismer omdannes til kuldioxid og vand. Nedbrydningen tager – under de rette omstændigheder – højst to måneder. PLA er et forholdsvis nyt majsbaseret produkt, der er dyrere at fremstille end andre plasttyper.

Vi bruger dog ikke PLA til emballering af fødevarer, der har en holdbarhed på over 4 dage. Her bruger vi i stedet plasttypen PP, der betragtes som en af de mest miljøvenlige plasttyper, og som omdannes til vand og kuldioxid ved forbrænding.

by-lantz---ingredient---organic-carrot