DeliDog – sammensæt selv din hotdog

For 7-Eleven udviklede Lantz en ny og sundere udgave af hotdog – en DeliDog. Kunden var selv med til at sammensætte DeliDog i butikken og kunne vælge mellem 4 slags brød og 4 slags dressing til den særligt udviklede pølse.

By-lantz-cases-DeliDog
Veal Fricassee

DeliBag – slow cooked fastfood

I samarbejde med 7-Eleven udviklede Lantz DeliBags, som var et sundt alternativ til fastfood af gode råvarer der kunne tilberedes på kun 5 minutter. Der var forskellige lækre varianter, såsom boller i karry, Boeuf Stroganoff og kylling med nudler. DeliBag’en kunne tages med hjem, eller kunden kunne få den varmet i butikkerne.

Chicken Red Curry

Taste Please – fokus på bæredygtighed og økologi

Taste Please var en koncept-butik med fokus på gennemført bæredygtighed og økologi i en lækker indpakning. I butikken kunne man købe sandwichs, hjemmelavet sodavand, øko-brød og ‘easy food’ – et sæt forarbejdede råvarer, man kunne lave aftensmad af på ti minutter.

Selve butikken fungerede som et supermarked, hvor kunderne selv kunne gå rundt og ose blandt æblemost fra Læsø, brændenældekiks og ingredienser til en omgang ‘easy food’ – hvor man for eksempel kunne købe et ‘risotto-kit’ til to personer.

Der var primært danske produkter i butikken ud fra den tanke, at det kan betale sig at handle lokalt. Der var også et stort udvalg af udenlandske specialiteter, mens både danske og udenlandske mainstream mærkevarer bevist var fravalgt.

Al emballage i butikken var fremstillet af majsstivelse, så den var biologisk nedbrydelig. Endvidere var der påtrykt information om næringsværdi på alle varer, så forbrugeren hele tiden var oplyst.

by-lantz---taste-please---interior
 
 
 

Lantz Organic Pasta

Lorem ipsum dolor sit amet, sit id alia labitur temporibus. Aeterno mnesarchum duo te, mentitum pertinax signiferumque te sea. Ponderum evertitur eam te, singulis praesent deterruisset usu ad. In has tollit blandit suscipit. Omnis soleat an vis, ubique recteque pri ut. Sed sint nostrud te.

Odio recteque sea ea. Novum bonorum adolescens his ei. Epicurei principes intellegat pro te. His ex dicat aliquando, tritani platonem at pro, dicunt interpretaris at nec.

Facilis deterruisset pro ei, ei error graece reprehendunt sit. At eum regione noluisse efficiantur. Cibo partem est ex, quo te sonet nemore tractatos, et pro possim intellegat. Ex eum accusamus iracundia, ei eruditi dolorum voluptua vis.

Organic Nettle Penne

Lantz Organic Pasta

Grundelementerne i Lantz Organic Pasta er økologisk durumhvede fra Italien tilsat fine nordiske meltyper.

Kombinationen af mel fra Italien og Norden given denne økologiske pastaen en særlig substans, fordi kornet modner forskelligt afhængigt af, om klimaet er varmt eller køligt. Derefter tilsættes gode nordiske urter, krydderier og rødder, der giver både smag og konsistens en sjælden kant.

Lantz Organic Pasta var håndlavet, fremstillet på en pastamaskine hentet i Venedig.

by-lantz-cases-iItalian-by-lantz-logo

ITALIAN by LANTZ – mad med italiensk enkelthed i nordiske rammer

Restaurant-koncept fusionerer den italienske tilgang til gode råvarer og enkle retter, med et designudtryk inspireret af skandinavisk minimalisme.

Madet i ITALIAN by LANTZ-konceptet er lavet med inspiration og respekt for det italienske køkken. Det betød gode råvarer der blev tilberede og serveret enkelt. Der var klassiske italienske retter suppleret med danske råvarer der fulgte sæsonen.

Menukortet er opbygget med mange små retter i forskellige kategorier, således, at gæsten selv kan sammensætte sit måltid eller en menu, eller, at et helt bordet, på italienske vis, kan bestille forskellige retter til at sætte midt på bordet og dele.

Restauranten er indrettet efter skandinaviske minimalisme hvilket skaber en rolig og uformel atmosfære for gæsterne at spise i.