Frank Lantz

Frank Lantz er uddannet kok med et CV, der er velkendt hos mange gourmetsultne københavnere. Også hos den danske kongefamilie, der inviterede Frank Lantz til personligt at stå for deres nytårstaffel, da han med den ikoniske Krogs Fiskerestaurant cementerede sit navn som topkok i 2004.

Årene med Krogs Fiskerestaurant fra 1994-2003 gjorde Frank Lantz kendt for at løfte den traditionelle, danske måde at tilberede fisk på til et nyt niveau, der imponerede den voksende danske gastronomiscene og bidrog til den nye nordiske madtrend.

 

 

Gourmetkøkkenet skaleret til storproduktion

Siden da har Frank arbejdet i mange hjørner af fødevarebranchen fra foodtech til produktudvikling og rådgivning samt produktion af fx bakeoff-brød i særdeles høj kvalitet, som han leverer til Irma, Coop, 7-Eleven, Q8, Norwegian, SAS m.fl.

Senest har Frank Lantz haft stor succes med en serie af velsmagende, plantebaseret pålæg udviklet til Irma. Pålægssalaterne er ligesom alt andet, Frank beskæftiger sig med, udviklet efter devisen ”no fake food”. Derfor hentes salaternes fylde og umami fra rene råvarer, der nøje afstemmes med bitterhed, fedme, syre, og sødme.

I krydsfeltet mellem klassisk håndværk, ærlige råvarer og nytænkning udfordrer Frank Lantz de etablerede producenter.

Ambitionen er, som den altid har været, at bringe begejstring, velsmag og inspiration ind i danskernes måltider – hver eneste dag.

Taste the world!