HANDELSBETINGELSER OG RETUNERING

  1. GENERELLE OPLYSNINGER

UniqueFood ApS

Hovedvagtsgade 8, 5 sal.

1103 København K.

team@lantz.dk

Cvr. DK 36714913

 

  1. BETALING

Du kan anvende en lang række betalingskort på lantz.dk.

Vi tager imod Visa og Mastercard.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Hver gang der hæves et beløb på dit kort, vil du modtage en kvittering på den e-mail, som er tilknyttet din profil.

Alle beløb er opgivet i DKK inkl. moms.

 

  1. PRODUKTER

På lantz.dk finder du unikke fødevarer samt forædlede varer. 

 

  1. LEVERING

Forsendelsen vil blive sendt med Post Nord eller DAO, vi sender altid Track and Trace til oplyste email adresse.

 

  1. FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Mange af vores varer er ferske fødevarer samt kolonialvarer, og disse tager vi ikke retur jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nr 4.

Skulle der opstå et problem med en leveret vare, fordi den er gået i stykker undervejs, eller der er et andet problem, skal du hurtigst muligt kontakte os på team@lantz.dk (senest dagen efter levering kl. 12.00).

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varer.

 

  1. RETURNERING

Hvis din returnering drejer sig om andet end ferske fødevarer samt kolonialvarer, skal du sende din bestilling retur til os uden unødig forsinkelse. Dette skal ske senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, som du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

UniqueFood ApS

Hovedvagtsgade 8, 5 sal.

1103 København K.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

  1. REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os, har du som forbruger 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Dette gælder ikke for ferske/frosne fødevarer samt kolonialvarer.

Varen sendes til:

UniqueFood ApS

Hovedvagtsgade 8, 5 sal.

1103 København K.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

  1. PERSONDATAPOLITIK

UniqueFood forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Tilmelder du dig et arrangement, nyhedsbrev eller lign. på vores hjemmeside, registrerer vi alene de oplysninger, du indtaster med henblik på fremsendelse af bekræftelse på tilmelding. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger sendes automatisk via e-mail. Efterfølgende gemmes denne mail med henblik på fremsendelse af information om andre arrangementer, der kunne have din interesse. Mailen lagres alene på vores e-mail-server.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer bedes du rette henvendelse til UniqueFood på email team@lantz.dk eller på telefon +45 69141428